PUSSbloggen

PUSSbloggen

PUSS - Oktober 2010

8–10 oktober 2010 på Best Western Täby Park i Täby. Välkomna till årets höjdpunkt: den stora årliga pärlträffen PUSS. PUSS skulle inte vara möjligt utan våra sponsorer så besök gärna vår sponsorsida och klicka dig vidare därifrån.

Inbjudan till PUSS

Arkiv 2009Skapad av Tigris fre, juni 19, 2009 23:07:14

PUSS - en pärlträff
PUSS är Pärlor, Utmaningar, Skojigt och Stimulerande

Hejsan!
Äntligen är det dags igen för den stora årliga pärlträffen PUSS. Vi som anordnar träffen är ett gäng glada och oberoende pärlerskor som gillar att umgås med likasinnade. Vi hoppas på ett lika härligt gäng deltagare som förra året. Vi har plats för 100 personer.

Du är inbjuden att komma och pärla den 2 – 4 oktober 2009. Vi kommer att hålla till på Best Western Täby Park i Täby ca 15 km från Stockholm city. Vi börjar kl 13.00 på fredagen och slutar på söndag efter lunchen. Självklart väljer du själv när du vill komma. Vissa reser långt och har ingen möjlighet att komma så tidigt på fredagen men vi ser till att det finns någon på hotellet som välkomnar när du kommer.

Schema för träffen, vilka workshops som kommer att hållas, vägbeskrivning och tävlingsinformation kommer så småningom.
Nytt för i år är att ni kan följa oss här på PUSSbloggen för att få senaste information. Även på Pärlplatsens PUSS-sida finns information om träffen och länkar till våra sponsorer kommer att fyllas på efterhand.


Paket för logi och mat på Best Western Täby Park:

1. Hela Paketet, enkelrum: 2 hotellnätter i eget rum (fre och lö), 2 Frukostar (lö o sön), 2 luncher (lö o sön) och 2 middagar (fre o lö) = 1870 kr

2. Hela Paketet, dubbelrum: 2 hotellnätter i delat rum (fre och lö), 2 Frukostar (lö o sön), 2 luncher (lö o sön) och 2 middagar (fre o lö) = 1465 kr.

3. Halva Paketet, enkelrum: 1 hotellnatt (fre eller lö), 1 Frukost (lö eller sön), 1 lunch (lö eller sön) och 1 middag (lö) = 1075 kr

4. Halva Paketet, dubbelrum: 1 hotellnatt (fre eller lö), 1 Frukost (lö eller sön), 1 lunch (lö eller sön) och 1 middag (fre eller lö) = 880 kr

5. Matpaketet: 2 lunchbuffé (lö o sön), 2 middagsbuffé (fre o lö) = 550 kr

Sovrummen är alla enkelrum eller dubbelrum och alla rum har sängar från Hästens för högre komfort, TV, telefon, gratis bredbandsuppkoppling, hårfön, dusch och toalett. Alla hotellrum, konferenslokaler och workshopsrum finns i samma byggnad.

Mat kan inte köpas på plats utan måste förbokas via oss. Om man vill ha något utöver isvatten att dricka till måltiderna kan ”dryckesbiljetter” köpas i receptionen under dagen. Detta för att underlätta för personalen.

Anmälan sker senast 090821. Anmälningsavgiften är 350kr för de deltagare som sover kvar på hotellet. Anmälningsavgiften för de deltagare som bara kommer på dagarna är 500 kr. Detta för att täcka upp för fikakostander mm.
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till parltraff [at] parlplatsen.se (byt ut [at] mot @)

I anmälningsmailet uppger du:
• Namn
• Ev nickname på Pärlplatsen eller annat pärlforum
• Mailadress (VIKTIGT! Det är hit du får din bekräftelse)
• Telefonnr
• Vilket paket du vill ha
• Ev rumskamrat (om du redan vet vem du vill dela med)
• Speciella önskemål (ev allergier, vegetarian, handikapp mm)

Anmälan är bindande och information om betalning kommer i bekräftelsemailet. Får du ingen bekräftelse inom en vecka efter din anmälan så var snäll och hör av dig.

Frågor & funderingar eller anmälan? Maila till adressen parltraff [at] parlplatsen.se (byt ut [at] mot @)

Med vänliga hälsningar
Arbetsgruppen för PUSS – En pärlträff

  • Kommentarer(0)//puss.parlplatsen.se/#post5